26

WEBINAR: Duurzaam afval- en materialenbeleid voor innovatieve ondernemingen: praktische tips en hulp

Als we onze economie willen herdenken is het tijd om over te schakelen van maken-kopen-dumpen naar een nieuw model dat rekening houdt met de eindigheid van onze grondstoffen en de gezondheid van onze planeet. Dit verhaal gaat verder dan sorteren en recycleren. We moeten producten zo ontwerpen dat ze continu hergebruikt kunnen worden en tegelijkertijd het begrip “eigendom” herdenken.

De potentiële economische, maatschappelijke en ecologische voordelen van een doordacht en geslaagd circulair businessmodel zijn de investeringen meer dan waard. Maar om die investeringen mogelijk te maken, is er een ondersteunend kader, kennis en kunde nodig. Met de Cirkeltips wil OVAM hiervoor een gunstig klimaat helpen creëren.

Voor wie?

Dit webinar is er voor bewuste werknemers, milieuprofessionals en bedrijfsleiders. Het is gratis en als je inschrijft, krijg je - ook al kijk je niet live - een mailtje met slides en opname toegestuurd.
Innovatieve ondernemers kunnen bij OVAM (een Vlaamse overheidsdienst) terecht voor vragen over duurzaam afval- en materialenbeheer én goede raad voor uw innovatieve projecten die hiermee te maken hebben.

Klik HIER voor inschrijvingen.

Contactgegevens: 

Organisator: Agentschap Innoveren & Ondernemen i.s.m. OVAM