Kennisnetwerk Bedrijventerreinmanagement goed van start

Op 21 februari 2017 organiseerden het Agentschap Innoveren & Ondernemen en de 5 Provinciale Ontwikkelingsmaatschappijen het lanceringsevenement van het Kennisnetwerk Bedrijventerreinmanagement en de projectoproep beveiliging. Deze infosessie was gericht naar bedrijventerreinverenigingen, beheerders en ontwikkelaars van bedrijventerreinen, lokale besturen en andere belanghebbenden. Het event vond plaats in het Vlaams Administratief Centrum (VAC) te Leuven, en bestond uit 2 inhoudelijke luiken:

  • een interactieve presentatie van de website www.btmvlaanderen.be, aan de hand van dynamische dubbelinterviews van een provinciale 'single point of contact' (SPOC) met een BTM-stakeholder uit zijn / haar provincie
  • voorstelling van de projectoproep ‘Beveiliging bedrijventerreinen’ door het Vlaams Agentschap Ondernemen & Innoveren (klik op deze link voor meer informatie)

Voorafgaand en afsluitend werd een netwerkmoment ingelast voor de circa 100 aanwezigen. De reacties na afloop waren positief, niet in het minst dankzij de originele presentatieformule. Ook de relevantie van een Kennisnetwerk Bedrijventerreinmanagement geschraagd door de POMs werd erkend.

Vanuit het Kennisnetwerk Bedrijventerreinmanagement zal er jaarlijks een Vlaamsbreed ontmoetingsmoment georganiseerd worden.

Contactgegevens: 

Piet Coessens, Agentschap Innoveren & Ondernemen
piet.coessens@vlaio.be
09 267 40 34